HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Wednesday, August 15, 2012

Puasa

Assalamualaikum...

Pejam celik pejam celik rupanya kita da sampai ke penghujung Ramadhan 1433. Alhamdulillah walaupun berbadan dua, Mommy masih mampu untuk menjalani ibadah puasa seperti korang. Sekarang baby dah 28 weeks, da tiga trimester da rupanya. 

Lama kiranya Mommy xberkongsi cerita suka duka dan segala update disini. Bukan xnk berkongsi. Tapi masa tidak mengizinkan. Papa sekarang pulak sibuk dengan keje sejak bertukar ke pekerjaan baru. Keje 12 jam hokay! Adush. So, banyak benda Mommy perlu uruskan sendiri. Tambahan pulak da macam ada dua rumah sekarang. Seminggu Equine, seminggu Puchong. 

Mommy sekarang ni pun tersangatlah sibuk dengan urusan hobi Mommy. Iaitu meniaga. Impian masih belum direalisasikan. Untuk memiliki perniagaan sendiri yg berdaftar dan butik. Tapi memang sekarang macam2 Mommy nk jual. Selain menjadi dropshipper untuk maxi dress dan blouse yg bermaterialkan lycra, Mommy jugak agen produk Catalyst. Ala yg femes dgn softgel capsule VCO tu. Ala...Yg ini la.

Lagi, produk keluaran Sykt Menang Glassware pun Mommy aktif menerima order. Boleh tengok catalog kat sini tau. MENANG (sila klik). Kepada ibu-ibu muda yang baru belajar nak shopping pinggan mangkuk dan keperluan dapur boleh la jenguk2 sini. Harga produk Menang sangat reasonable dan sesuai juga dijadikan hadiah kahwin buat sahabat handai. Tengokla kalo xcaya! Sekarang sedang femes bekas air yg sangat cool dan berguna ni. Cer tengok! Ini design baru. Tapi ada lagi baru. Pineapple shape. Sesuai kalo nk pakai masa buat Open House Raya nnt. Utk produk Menang, Mommy biasa COD je. Sebab mostly berkaca. So, kena berjaga2. Xpercaya sangat nk courier ni.


Lagi? Haa... Mommy pun menerima order untuk produk Tupperware yg saaaaaaangat femes tu. Ini! TUPPERWARE (sila klik). Kalau nk order, bole je. Mommy bole pos dan semestinya ada diskaun. No worry! Sekarang ada OFFER campaign sempena Raya. Sila jenguk FB Page Mommy tau, AnaliaForYou. Ok, ini OFFER yg Mommy maksudkan.


Ok, lupa lak. Yg terbaru. Mommy jadi agen produk JSD. Xtau. Ala... JAMU SUSUK DARA. Memang tengah femes dan hit skrg. Ala, dekat FB sebelum ni byk sgt org post pasal alien2 yg dalam Miss V tu. Mommy pun pengguna gak. Jangan ingat produk JSD xde yg sesuai utk ibu mengandung. Ada. Bole pakai Masker Vagina dan Miss V Feminine Wash. Sangat selesa. Terutama sekali bila ada masalah keputihan dan panties kerap basah. Ini bole membantu.

Kalo sesiapa yg ada masalah bole contact Mommy k? Jgn malu jgn segan. Tapi masih ada yg salah anggap tentang produk2 JSD ni. Sebab mereka ingat ini utk nafsu syahwat semata. Memang hidup kita sementara dan untuk beribadah kepada Allah. Tapi segala yg dipinjamkan ini perlu kita jaga sebaik mungkin. Usaha dan ikhtiar itu yang penting. Banyak jugak testimoni yg sukar yg mengandung. Tetapi lepas pakai JSD, Alhamdulillah, melekat. Rezeki memang ditangan Allah S.W.T. tapi xsalahkan kalau kita berusaha ke arah kebaikan? :)

Ok, nnt Mommy share gambar terbaru scan baby, Adik! Aisy pun da besar sekarang. Besar. Macam budak sekolah tadika. Mulut becok, cakap xpelat langsung. Da bole jadi kawan gaduh Mommy kat rumah. Semua benda nk buat dan usaha sendiri. Yela, nak jadi kakak!

Tinggal lagi 3 hari kita nk berpuasa. Selamat Hari Raya semua!

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com