HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Monday, August 11, 2008

~Wanita~

"...Aku wanita aku kaum Hawa, Yang memang rapuh hatinya,
Aku wanita aku punya cinta selayaknya manusia,
Apakah salah jika aku menyinta?
Apakah salah jika engkau ternyata, pilihan hati belahan jiwaku ini..."

Suatu malam di minggu yang lalu, ketika aku sedang diuji olehNya, aku menerima sms ini daripada seorang sahabat;

"A woman has strengths that amaze men. She can handle trouble and carry heavy burdens. She holds happiness, love and opinions. She smiles when she feels like screaming. Shesings when she feels like crying, cries when she's happy and laughs when she's afraid. Her love is unconditional! There's only one thing wrong with her, she sometimes forgets what she is worth."

Dan malam semalam, aku menerima sms ini pula daripada seseorang yang aku tidak kenali.

"Leave something for someone...
Never leave someone for something...
Because in life, something will leave you but someone will always live for you."


Hmm..Meaningful kan?

10 komen:

King said...

hmm..
tajuk n3 lebih memberitahu segala2nya...
itu yg terbaik..

t i u n g said...

amat bermakna sekali isi² sms tu..

tasikmerah said...

tak cari ke siapa yg hantar tu?

:)

FaNaQiLa said...

-king-
benar kah begitu wahai tuanku "King"?

wanita terlalu maknanya buat lelaki kan? tak gitu?

-tiung-
mmg sgt bermakna dan sms2 tu buat aku syahdu n sayu.

-tasikmerah-
nak carik? malas la..
nnt ada yg marah n fikir bukan2. eheh...

A t i Q a h said...

Salam.
Lama tak datang sini. Rindulah kat Qila n Kimi. Hihi.

Mm..tengah diuji? Sabar banyak-banyak oke. :)

13may said...

saya la yg hantar sms tuh :D

takde arr...tipu ajer...

tapi kalo nak sms dari saya, kasi la number phone...hehhe heheh

*ayat ayat*

Princess Liyana said...

salam..huhu lamanya tidak jenguk blog ini..

Anyway,lagu itu memang sgt meaningful:)

astig said...

tenang jugak jiwa dgn ayat tuh

13may said...

waa...nice quote :)

13may said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com