HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Saturday, November 15, 2008

Semalam yang malang


14/11/2008 - Hari Malang

PJ - FTEC
Report Risk Register - Sepatutnya da submit 3 hari lepas tapi...
Hari-hari buat amendment - Senior ampeh - Tak tetap pendirian - Hari-hari nak tukar itu ini macam2.

Member ulang-alik balik opis reprint and rebind report - Cian sgt - Aku jadi kuli tukar itu ini - Mintak itu ini daripada client - Padahal rini hari last assignment.
Report kena submit hari ni - Tapi macam2 jadi - Working paper besok bos nak tengok - Hish! - Cross ref sume Risk Register ngan Supporting Document - Siap!

But...7.15 malam - Kemas2 nak balik - Shred itu ini - Segala paper - Then...
"Mana working paper yg da Cross Ref tu?" - "Ntah. Xtau. Bukan dalam file ke?" - "I rasa yang I shred tadi tu kot"...kuang3x...

Dalam kalut2 nak balik, kitrg bertiga redo again Cross Ref that working paper. Terpaksa. Sampai 8.30 malam pun blm settle - Tunang aku da tunggu kat luar dari 7.30 td.
Belum settle pun aku kuar balik, biar diorg yg settle kan.

Kuar je dari opis.. - Hujan turun selebat2nya - Aku dan tunang tersadai kat luar opis sampai jam 10 malam - Cam haram - Kena marah - Duduk kat kaki lima tunggu hujan berhenti tapi tak berhenti2.

10.05 malam - Redah gak hujan - Lapar - Makan - Diam - Tak sembang pe - Tunang majuk - Tapau makanan - Hujan - Hujan - Hujan.
Benci 14/11/2008!~

3 komen:

King said...

hahaha..
asam garam kehidupan!!!

mgkin hari ini lebih baik.

13may said...

tu dia...lamanya tunggu ujan benti..

KiMiE said...

mau tau la...kelemahan seorang rider adalah..ujan..dem!!~

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com