HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Thursday, September 30, 2010

Rasa sangat muda

Arini saya rasa sangat muda...

Mudanya....

Nape tetiba saya rasa sangat muda?

Sebabnya....

1) Saya bekerja di opis client, bukan opis sendiri. So, bila dtg opis client xde sape yg lain. Then, diorg sume igt saya ni masih single. Bila bgtau je, "I'm married, anak 1". Diorg mesti shock! [peace!!]

2) Saya pergi butik pakaian masa lunch time td. Butik tu ade jual baju2 baby termasuk dress. Saya saja usha, mana tau ade dress cantik buat Aisy.
Sales lady tu tnya, "Beli untuk anak buah ke adik?".
Aku jawab, "Eh, xla. Untuk anak sendiri."
Terkejut dia. "Oh, da kahwin ke? Ingat awk masih belajar" [huhu....]

3) Saya ni sebenarnya DISEMBER's baby!!!! Sesiapa yang lahir pada bulan ini memang selalu kelihatan muda dari usia sebenarnya kan? Kan? Kan?
[Anak saya pun sana, kami geng!]

4) Di kalangan ahli LUCAH's club sekolah saya dlu. Saya yang paling muda + cute! Tapi saya kawen dulu. [macam gatal je bunyinya kawen dlu]

5) Saya bole selalu celebrate birthday macam zaman kanak2, sebab bulan 12 selalu cuti. Dalam adik-beradik, even saya anak sulung birthday saya mesti kami akan celebrate. Best woo!!! Tahun ni saya celebrate ngan Aisy. Together. Mommy & Aisy bole tiup lilin & potong kek sama2. Tp masa ni rasa kurang muda kot. [erk!!!]

3 komen:

b a m b a m ' s said...

kiter pon anak december!tp knaper org kata kite tua??errr..hahahahha..matang sebenarnya.. :)

Mommy Aisy said...

hi bambam...

oh yeke...nnt bole celebrate besday sama2. nk join sy n aisy?

erk...org kata nmpk tua ek? diorg silap pandang kot. jom exchange link.

cik eja said...

hihi..memang mude lg pon akak tuh..

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com