HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Tuesday, February 22, 2011

Mommy Aisy Kembali

Salam buat semua blogger!!!


Wah, rindunya nak berblog dan berkongsi cerita dengan semua. Rasanya blog Mommy ni pun telah dilupakan. Maaf sebab lama Mommy menyepi. Tapi bukan sepi tanpa berita, cuma sepi tanpa update. Mommy skrg sibuk dengan urusan kerja dan perniagaan online kecil-kecilan itu. Disini, AFY. Rajin2 singgah la ye? Kalo sudi nak order, bagi tau je Mommy. Insyaallah kualiti barang dan ketepatan masa penghantaran juga buat semua puas hati.


Masa terus berlalu terlalu pantas meninggalkan hari-hari yang telah kita lalui. Walaupun setiap kenangan dan kejadian yang terjadi masih segar dalam ingatan. Macam-macam Mommy nak kongsi dengan semua. Tapi Mommy belum ada kesempatan. Nanti bila Mommy telah bersedia, Mommy coretkan disini buat bacaan semua ya?


Salam Pagi Selasa,
Mommy Aisy
22.02.2011

0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com