HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Friday, June 12, 2009

Aku dah kawen rupanya. Cam xcaya!

hi..salam sume..
diam xdiam da sebulan lebih aku bergelar isteri orang..huhu...xcaya sebenarnya. rasa cam mimpi pun ada..sori sbb lama xupdate blog ni. bz la..sll online friendster je..nnt bila aku free aku akan upload gambar2 sepanjang majlis perkahwinan ANAMY berlangsung ye? bukan tamau upload skrg tp file besar sgt la..nak edit gambar byk giler..

okla, mesti skrg korang byk nak tnya...
yela, soklan common utk org yg pas kawen cam aku ni..
contohnya;
1) da g honeymoon ke blm? kat mane?
2) cam ne skrg da hidup di alam kawen?
3) ui, da de isi ke blm?
4) dok mana skrg lepas kawen?
5) pe masakan 1st utk husband? (ni pun ade gak yg tnya...mcm2)

tula..antara soklan yg sll aku dapat...

ade gak yg xdpt dtg, then pas majlis aku diorg pun sms xpun comment friendster...
a) sorry beb, masa majlis ko aku jln g bandung r..ko xinform awal2.
b) sori akak xdpt dtg..byk kenduri sama ngan fara
c) aku kirim hadiah kan, aku xdpt dtg sbb sepupu aku kawen la..
d) akak, sy mintak maaf xdtg. bukan ape, xde kawan la. segan nak g mjlis masa tu.

huish..mcm2 jwapan beb..aku terima jela..tak pe. tak kisah pun. yg penting korang sume igt aku da kawen.

buat blogger yg kenal aku b4 aku kawen, sori guys sbb xjmpt. bz sgt smpi lupa nak jmput n upload kad jemputan kat cni. al maklum la outstation...sori k?

anyway, pape pun aku nak say thanks kat sume kawan2 SMK Puchong Perdana aku yang sudi hadir....Ayin (merangkap pengapit), Zura, Rozita, Hazira, No'ok (sanggup balik dr Ganu), Saliza, Ayu, Yanti (sanggup turun dr Sabah), Nini (berkampung kat umah aku), Hafiz, Shahril, Nazri, Abg Hafiz and sume la yg dtg. nak sebut nama sorg2 penuh lak post aku ni.
tak lupa kawan2 masa KMKN, Sallie, Ira, Bina, Kak Najah, Rafidah, Wan Malini, Leya..
kwan2 UUM gak, Dena, Hasliza, Hana, Ina Busuk n ramaila..
opis mate gak...my boss n my collegue

THANKS U ALL

buat makcik2 n pakcik serta keluarga dekat n jauh tersayang. thanks sbb da bersusah payah merewang bg menjayakan majlis perkahwinan aku dan suami.

~LOVE U ALL~

Muahx!

2 komen:

ieda said...

aku x tau pun ko kawen..tp skrg dah tau...apa2 pun moga perkahwinan yg di bina berkekalan..aminnn

Anonymous said...

Hi mates, how is the whole thing, and what you would like to say regarding this
article, in my view its in fact remarkable in support of me.



Take a look at my page: charities

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com