HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Monday, March 29, 2010

'Che Bulat' da 3 bulan!

Haloo...

Lama xbercerita tentang kehidupan aku pas ade baby skrg.
Start je 1hb aritu, aku keje dari pagi smpi petang. Malam baru sampai.
Baby Aisy @ Che Bulat [gelaran ni Papa die yg bagi] tinggal dengan Mama Wan die.

Even aku keje, aku still usahakan agar Che Bulat dapat menyusu dengan baik pada kadar yg sepatutnya. Jadi, aku akan pastikan aku mengepam susu sebanyak mungkin time keje. Sibuk la aku usung beg ke sana sini. Sebabnya kalo lambat je pam, silap baju aku akan basah.

Lupa ritu aku nak share. Hari pertama kerja, balik je keje aku demam. Malam tu aku mkn panadol actifast 2 biji then tido selimut 3 lapis. Esok paginya aku ok. Gla keje. Tapi kat tempat keje aku demam balik. Tak bole jadi. Malam tu Papa Aisy paksa g klinik. Tapi xdan klinik da tutup. G esoknya, rupa2nya doktor kata aku 'bengkak susu'. Susu banyak sangat kot. Pastu xsempat nak pam betul2. Tu yg susu berketul kat dalam. Hu...silap2 bole kene tebok wo...Ngeri2.

Buat pengetahuan korang, Che Bulat hari ni genap 3 bulan! Wee! Syg mommy da besar. Da tembam. Mommy geram sgt. Aku suka pic Che Bulat kat bawah ni. So cute!


Aku perlukan pendapat korang, agak2 breast pump ape yg elok. Aku guna yg murah + manual daripada Pureen. Sebelum ni ok, but lately bila pam susu sket je. Help me!

1 komen:

ieda said...

fana ramai mbr ida guna pum spectra3..mmg bagus sgt..kalo cam fana byk air susu elok sgtlah tu..nak tau lebih lanjut cuba fana jengah2 forum www.susuibu.com byk info kat citu

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com