HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Friday, September 09, 2011

Kuiz Mingguan Ramadhan - eightDesigns Boutique

Review eightDesigns Boutique


Mommy selalu shopping on9 kat cni masa zaman bujang muda remaja. Bila da kahwin, selalu usha2 je latest design daripada Butik Kak Sue yang terletak di Bandar Baru Bangi tu.

Hari tu tergerak hati nak join Kuiz Mingguan Ramadhan - eightDesigns Boutique.

Setiap minggu, sesiapa saja bole menyertai kuix mingguan ini. Kebetulan Mommy join kuiz minggu ketiga.


Mudah je kan?
Dan slogan Mommy yang simple dimple adalah:

 Dan tak sangka rezeki menyebelahi Mommy. Hadiah RAYA!

 Nama Mommy baik untuk cabutan bertuah kuiz minggu ke-3 eightDesigns.

Huhu...Mommy telah memilih hadiah free ini. Ada beberapa yang menjadi pilihan Mommy seperti:

 Chiffon Blouse - Lily

 Button Shirt - Intan

Palazzo Pants - Aini

Tapi sayang, item sold out. Akhirnya Mommy decide memilih....


Tadaaaa!


Chiffon Blouse - Aida (pink)

Thanks to Kak Sue sebab cabut undi nama saya!
Hadiah sampai pada hari Jumaat (28 Ogos 2011) sebelum cuti raya. TQ2!

Tgkla gaya Mommy pakai blouse tu even xsecantik Maria Elena kan?
-Rasmi baju baru semasa menghantar Bakim daftar masuk UTM. Pakai sampai ke Johor kot.-

Cantik x?

Jadi kepada sesiapa yang suka g, online shopping anda boleh la lawati website butik ini di

(klik pic untuk ke website eightDesigns)

(^_____^)


0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com