HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Monday, September 19, 2011

Online Shop adalah Best untuk SHOPPING

Sedang Mommy mem'browsing' sana sini di Internet lewat malam td. Mommy sampai ke blogshop ini.



Tapi, hanya sekarang Mommy berkesempatan nk post entry utk join giveaway anjuran Cik Bihah kita ni. Bole kan? Bole kan?

Dikesempatan ini, Mommy nk review sket tentang produk2 yg ditawarkan di KZNabihah.

Jom tengok!


Produk disini of course utk keperluan fashion kaum wanita. Semestinya! Lagipun kita orang2 pompuan yg rajin menSHOPPING compare ngan orang2 laki. Tak gitu?

Antara produk yg Mommy tertarik adalah...





Cardigan dan Maxi Dress...

Cik Bihah ni berani mencuba orangnya dan beliau tidak takut pada fashion. Cayalah!

Ups! Tidak lupa. Mommy pun ade small blogshop.

Bole visit cni k?


Syarat-syarat utk join giveaway ini adalah seperti berikut:


Hadiah-hadiah pulak...


Tidak lupa, sponsor hadiah utk tempat ke-5 dan ke-6.

Owl Necklace by NOYIS



Lastly, jom kita ramai2 join nk?


2 komen:

cik bihah said...

hai2.. thankz for join =))

Mommy Aisy said...

yeah! akhirnya cik bihah terjah jugak ke laman mommy. tq.

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com