HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Thursday, November 10, 2011

"Aisy mandi koyam!"

Assalamualaikum...

Beberapa hari Mommy leka tanpa menjenguk ke teratak ini. Agak sibuk dengan perkara2 lain. Memandangkan tinggal beberapa hari saja lagi untuk Mommy bertukar ke suasana kerja yg baru. My official last day in on 15th Nov 2011 (half day ok? bole pulak gitu). Then, I will say bye bye to my 2nd CASB. And please welcome me, CS!

Actually, Mommy nk story pasal cuti sempena Hari Raya Aidiladha Isnin lepas. Last minit decision, kami decide utk jalan2 dan mandi manda di WET WORLD, Shah Alam. Lama rasanya tak berjemur bawah matahari. Maybe this is the right time nk spend leisure time ngan family dan Aisy!~

Mommy ajak jugak cousin dan his family and siblings! So in total 14 of us! Hoyeh! Tak sangka plan last minit menjadi. Seawal jam 10 pagi Mommy sekeluarga bergerak ke sana. And, we're so lucky since that day is the last day to get the 15% discount. Sempena apa Mommy kurang pasti. Harga asal tiket untuk dewasa adalah RM12 sahaja jadi harga tiket hari itu RM10.50. Okla, rasa agak berbaloi la jugak.

Seronok rasanya bila tengok zuriat yg kita lahirkan gembira dan senyum sentiasa di depan mata. "Mommy! Aisy mandi koyam!" Itulah perkara yg selalu terkeluar dari mulut Aisy sepanjang kami disana. Seronok dapat main air. Mommy pun xkurang eksaited. Xsabar nk main gelongsor panjang tu. Huhu...

Mula2, kami mandi di tempat cetek je. Sebab gelongsor panjang buka jam 12 tghari. Main gelongsor2 yg lain da pusing 1 Wet World. Ada 3 atau 4 kawasan mandi yg masih 'Under Construction'. Ada rasa rugi sket muncul ketika itu. Sebab xsemua bole main dan mandi. Overall okla, takkan asik nk mandi kat air terjun je, ye dok?

Kami sewa TUBE besar untuk bermain gelongsor tu. RM40. RM20 akan dikembalikan selepas sahaja kita pulangkan balik. Kiranya cas sewa RM20 la... Rasanya dulu2 RM8 je. Nampak sangat Mommy lama xdtg ctu. Sakan Mommy main gelongsor panjang tu. Berkejar2 dgn semangat beratur menunggu turn. Da mengalahkan kanak2 bawah 15 tahun. Aiyak! Wan Aisy jugak xketinggalan mencuba naik. Ingat xnk!

Sambung nnt ya! Papa da sampai.

0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com