HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Sunday, February 05, 2012

Darabif @ IOI Mall Puchong

Salam!

Gara-gara seorang sahabat baik tagged gambar burger Malaysian Moo ke FB Mommy, Mommy terus rasa nak mencuba makan burger yang terjual disana. Sebabnya sangat dekat, di IOI Mall Puchong saja. Harus tu!

Memandangkan semalam  hari minggu cuti, dan Mommy malas masak kami decide mahu mencuba rasa burger-burger di Darabif. Jom layan gambar jap ek apa yang kami order.

 Aisy sibuk nk pose depan kaunter yg ade burger besar ni.

Besar da anak Mommy, setia menunggu burger datang.

 Ini dia! Malaysian Moo dan Lamb Glam.

 Aisy da xsabar nak soh Papa bukak.

 Ini adalah burger kambing! Mbek...

 Isi yang tebal, overall not bad. But bukan favourite Mommyla.

Ini Malaysian Moo Papa! Isi memang tebal.

Harga standard macam restoran burger2 lain. Fries die pun not bad, better than KFC punya fries. Order kami total RM27.xx. Lupa laks.

Sesiapa yg belum cuba, tryla! Original from Malaysia. Lot kedai share with Tutti Frutti. 

p/s: Darabif masih kurang mendapat sambutan, semalam semasa kami makan. Hanya kami customer mereka. Perlukan promosi yang lebih ni. Keep it up Darabif!

2 komen:

•♥ Myra ♥• said...

ni kira promote darabif la ni..hehe..patut dpt komisen ni..takpun beger free..heee..sedap tak beger2 situ?

Mommy Aisy said...

hi myra! bole tahan sedap burger2 die. we all baru rasa 2 jenis. tebal, sedap. sbb ade burger lamb. tu yg unik sket. tryla nnt!

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com