HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Thursday, February 02, 2012

Remy Ishak @ Aneka Jitra Mall, Kedah

Salam semua

Entry ini sepatutnya dikeluarkan lama dulu, tapi sebab kebizian Mommy dengan training dan kerjaya baru, entry ini telah ditangguhkan selama 2 bulan. Huhu... Hinggalah ke hari Remy Ishak (RI) muncul sebagai CAMEO pada malam juara lagu dalam persembahan Alyah, Kisah Hati bersemangat Mommy nak share story ini.

Ok, sebenarnya RI mengikuti Dashing Road Show Tour di Aneka Jitra Mall, Kedah pada 26 Nov 2011 (Sabtu) yang lepas. Dan kebetulan Mommy sekeluarga pulang bercuti di Kedah sebab ada kenduri aqiqah. Jadi, Mommy tidak melepaskan peluang ini untuk bersua dengan pelakon pujaan idaman Malaya ni.


Even, Mommy bukanlah orang Kedah but since Mommy di sana Mommy nk jugak bersua 4 mata dengan beliau. Hehe...
Pada hari kejadian, program dikata bermula jam 3 petang dan akan berlangsung selama 2 jam sahaja. Mommy tiba lewat sket je. Papa yang hantar, yela kena mintak izin suami dulu. Dan Mommy ditemani oleh adik sepupu, Angah Fadilah. (TQ ye teman Kak Ana jumpa RI!!!) Mula2 budget RI belum sampai, rupanya sudah terpacak atas pentas tu ha! REMY ISHAK!!!!!!! Excited giler. Siyes!

Jom kita roll gambar2 semasa hari INDAH tersebut. Banyak sebenarnya, tapi Mommy upload yang cantik2 dan penting je k?

 Muka serius main game

 Inilah game nya!
RI dapat masa terbaik dibandingkan dengan masa 2 peminat yang main pada hari it.

 Buat muka comel masa salah seorang peminat sedang main game.

 Bersedia untuk sign Autograph, cek HP dulu.

 It's Mommy, excited!

 Sembang apa ntah, Mommy pun lupa. SUKA!

 TQ sebab sudi sign dan amik gambar sama. Pastu semua peminat lain ikut amik pic pakai HP.

 Mommy orang ke2 yang amik autograph masa tu. Gila excited!

 Bizi signing autograph


Menyempat gak tu. Abaikan Mommy yg selebet hari tu. Sibuk tlg kenduri kan? Lari gak curi masa nk bersua dgn RI. Peace!
Happy sangat dapat jumpa RI!

0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com