HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Friday, February 13, 2009

Wedding Checklist

Tanggal 1hb dan 2hb Mei 2009 (Jumaat & Sabtu) nnt bakal menjadi tarikh keramat dalam hidup aku. Tarikh itu juga bakal merupakan tarikh di mana tranformasi buat ku bergelar isteri orang. Yeah! Aku nak kahwin. hehe.. Cam xcaya je. Sebelum sampai ke tarikh tersebut macam2 persiapan aku dan busuk ku perlu sediakan. Duit pun mengalir macam air. Ada saja yang perlu dibeli.


ANAMY's Wedding Hantaran Checklist


from Amy to Ana

1. Jam - done

2. Kasut & Handbag - Mac 09

3. Perfume & Makeup - Mac 09

4. Al-Quran - done

5. Gelang - Blm lagi

6. Telekung - Mac 09

7. Baju persalinan - done

8. Sirih Junjung - April 09

9. Mas Kahwin & Duit hantaran


from Ana to Amy

1. Jam - done

2. Kasut - Mac 09

3. Baju Melayu - done

4. Kasut - Mac 09

5. Perfume - Mac 09

6. Kek/Cupcakes - lambat agi

7. Sirih Junjung - April 09

8. Wallet & Belt - Mac 09

9. Coklat/ Cookies - lambat lagi

10. Songkok & Kain Pelikat - Mac 09

11. Potpori - da dekat nnt wat

Buat pengetahuan korang, wedding theme aku kali ni "Pink Hijau". Mamaku yg pilih kaler tu.. So nnt kanopi, baju sanding, bunga telur, pelamin sume nak ikut tema tu.

Majlis bertandang pula plan nak wat 16hb Mei 2009 (Sabtu) ke Jitra. Kat sana pulak kitrg plan wat kaler orange.. hehe..

Oklah, aku nak recall balik ingatan ku tentang persiapan lain selain hantaran.

a. Andaman, Pelamin & Photo (booked on 14 Feb 09) - Meru

b. Set Bilik Tidur Lengkap (booked on 09 Feb 2009) - Kapar

c. Baju Nikah Ana + Amy (tempah on 31 Jan 2009) - Meru

d. Bunga Pahar Pink + Hijau (tempah on 09 Oct 2008) - Chow Kit

e. Kanopi Pink + Hijau (booked on 09 Feb 2009) - Sijangkang

f. Kad Jemputan (booked on 14 Feb 2009) - Klang - selepas penat survey merata, hehe...

g. Special Gift & Paper Bag (bought on 30 Jan 2009)

That's all. Eh, yeke?

hmm...byk gak aku belanja da ek. hua!~ money3x...pls come to me..

~Semoga aku & busuk sentiasa murah rezeki untuk menghadapi hari2 bersama kini dan selamanya. Ya Allah, Kau tabahkanlah hambaMu ini mengharungi segala liku2 kehidupan yang penuh cobaan dan ranjau. Amin.~

1 komen:

+NADS+ said...

selamat bergelar isteri...
menempuh dunia perkongsian hidup bersama...

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com