HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Wednesday, April 07, 2010

100 hari

Morning!

Hope all readers sihat2 belaka ek?
Jgn stress2 dan mesti senyum selalu..Tau?

Hari ni aku nk mengumukan yg Baby Aisy da berusia 100 hari.

tub tab tub tab je da 100 hari...

Sgt cepat masa berlalu.

[Pic pagi td: anak dara ni bangun pagi, nk ikut Papa ngan Mummy g keje la tu]

Pagi2 hari Baby Aisy da tersengih2. Yela, malam da sedap tdo dalam aircond.

Baby Aisy da 100 hari, berat pun rasanya da lebih 6 kg. Tapi tak pasti, tunggu pas checkup 3 bulan nnt Isnin (12hb) ek?

Sekarang ni Baby Aisy suka senyum2 dan nak ajak orang sembang tapi suara yg xkeluar2. Suka wat Mummy, Papa dan Mama Wan tunggu2. Tapi, bila xdapat susu suara bole keluar pulak. Siap jerit2. Pandai ek syg mummy ni. Pandang orang gaya paham, tapi ajak 'ngoceh' tamau.


[muka lena tdo slps kenyang dpt susu]

Bila time mandi suka sgt. Mula la tersengih2, tersenyum2 dalam bath tub tu.
Bila time pampers da berat or berak, pandai bising dan buat muka.

[muka geli, hihi]

Wajah2 kesayangan Papa dan Mummy serta Mama Wan. Kalau bole tiap2 masa nak tgk dan ambik gambar Baby Aisy.

Semoga syg mummy ni membesar dengan sihat, cergas dan cerdas.
Chiyok syg! Cepat2 la 'ngoceh'.

3 komen:

ღnFashyaღ said...

Baby Aisy sangat comella...
kiss sikit...nak gigit pipi bam..bam tu...

huuu...xsabar nak kuarkan dak kecik ni.....

FaNaQiLa said...

hihi..

a'a, mmg die comel. tmbahan lgi dgn pipi bambam die tu.

nnt bila da deliver InsyaAllah Fana dtg melawat ek? bawak Aisy skali. huhu...

ni nama utk bdk dlm perut tu da ready ke?

ღnFashyaღ said...

ye...sila-sila dtg melawat..dialu2kan..bawak aisy bam.bam.comel..auntie fashya nak jumpe....nama bby dah ade.tgu die keluar dulu..hihi...

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com