HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Monday, August 16, 2010

Cute Baby Contest @ Huiyo Bazaar

Salam...

Lama sgt Mommy biarkan blog ni bersawang tanpa sebarang update dan cerita baru. Bz dgn blogshop Mommy, AnaliaForYou. Kepada sesiapa yg berminat nak shopping ngan Mommy, jomla. Support my bisnes k? Dan buat sesiapa yg da pernah bershopping ngan AFY. Thanks so much dan Mommy minta maaf kalo ade kekurangan, kelambatan order anda. Segala komen anda akan Mommy terima.


Btw, kali ni Mommy nak kongsi cerita hujung minggu ritu. Sabtu, 31 July 2010. Mommy mendapat invitation kat FB utk dtg ke Huiyo Bazaar dan sertai baby contest yg diadakan oleh penganjur, iaitu owner Little People Home Boutique. Mommy pun bersemangat la nak daftarkan Baby Aisy masuk contest tu. Huhu...Pendaftaran RM10 je.


Hari bazaar berlangsung, Papa keje. So, Mommy kat umah ni bersemangat nak siapkan Baby Aisy. Nak pakai dress yg pakai masa Cukur Jambul dlu la.

Tadaa!!!!
[Anak Mommy yg cute lg bulat]

Papa sampai umah lebih kurang pukul 2. Mommy pun cepat2la bersiap. Takut lambat pulak sampai lgi. Jln pulak mesti jem. Contest start pukul 3. huhu...

Kami sekeluarga tiba di Dewan MBSA Seksyen 7, Shah Alam kira-kira jam 3.15 ptg. Terus kami mendaftarkan nama Aisy sebagai bukti kami hadir. Lepas daftar, kami berjalan2 dlu sbb masih ramai yg blm dftrkan penyertaan @ dgn kata lain, ada yg xhadir. Mommy pun ape lagi. Shopping tdg! Papa layan kan je.... Igt nak carikan Aisy dress, tapi xde yang berkenan pulak.

Hehe...Walaupun panas pakai dress ni. Anak Mommy tetap maintain cute. Xwat perangai pun. Masa ni nak tunggu giliran nak tunjuk diri pada para juri.


Lama sangat tunggu keputusan keluar, Aisy sampai tido2. Cian anak Mommy. Papa pun join tido. Peserta xramai hari tu. Dalam bpe belas orang je. So, peluang anak Mommy nak menang agak tinggi. =)

Tunggu punya tunggu, punya tunggu...Nama Aisy xdipanggil2. Rupanya, Aisy pemenang!
Aisy, anak mommy the winner of Cute Baby Contest, Huiyo Bazaar.

Alhamdulillah! Rezeki Aisy. Menang RM100.

Amik hadiah sambil tido. Anak Mommy yg kepenatan.
  
Balik dari Bazaar tu, kami sekeluarga singgah ke Tasik Shah Alam. Lepak2 tei tasik sambil makan McD. Nyum3x!


Aisy mamam French Fries.
Huhu....Tu jela dlu kisah kami buat masa ni. Ade banyak kisah lagi. Kisah sadis dan sedih. Tapi cam xsempat nak diceritakan di sini. Nnt kongsi ek?

Wassalam.

4 komen:

ღnFashyaღ said...

cantikla baju aisy yang warna merah tu..baju mama dia pun comel..:)

Mommy Aisy said...

hi ibu husna!

TQ. a'a, cute sgt. fana pun suka tgk aisy pakai baju merah tu. husna bila pulak nk pakai dress ni? nk tgk jgk.

ღnFashyaღ said...

beli mane? hihi

Mommy Aisy said...

red dress aisy punya pak njang kat kasi. hadiah dari adik ipar fana utk aisy. xtau die beli mana. tp mmg cute!

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com