HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Wednesday, August 25, 2010

Kisah gigi

Hai yai yai

Sejak semalam Mommy sakit gigi. Ade 1 gigi geraham ni.

Alkisahnya...


Masa habis study dlu, Mommy sebenarnya da ade rasa sakit pada gigi yg sama. Jadi, da decide nak cabut. Bila pergi je dentist (government je), doc kata gigi ni ok je sihat dan elok lagi. Npe nak cabut? Tapi gigi ni selalu sakit. Doc still xbg cabut. Then balik.

A few days after...

Makan roti, pastu suddenly mcm tergigit batu. Gigi tu pecah! Erk....Sudahnya da mcm ape je. Rupanya gigi tu luar elok but dalam retak. Sabar jela. Patutla selama ni sakit je gigi tu.

Until now after da anak sorang, sakit tu kembali. Tension je. But gigi yg da hilang hampir 2/5 daripada rupa sebenar masih tertanam dalam mulut ni ha... Adoi..

Last year masa preggy, Mommy ade pelan nak cabut. Sebab penah sakit. Tapi hubby xbg. Sebab katanya nnt takut effect baby. Pergi checkup kat klinik pun sama. Doc soh tangguh dlu. Sbb masa checkup tu bulan puasa. Sudahnya tak cabut gak sampai laa...

Dan sejak semalam, gigi ni bukan main berdenyut2 dalam mulut ni.

Adoi!!!!


Gigi oh gigi...


2 komen:

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com