HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Thursday, October 08, 2009

Famous Amos Cookies

Isnin yg lepas (05 Oct 2009) aku kepingin bangat mau makan famous amos cookies. Aku xnk yg lain2. Nak yg original je. No nuts, no pecan, no double chocolate. Hehe... Aku pun dengan tak tau malu cam mengkhabarkan pada kawan2 baik aku yg aku mau makan ini. Hehe... Agaknya baby pun suka kan? Sbb tu mummy die terus cam mengidam nak makan famous amos cookies.


Sudahnya hari selasa Rozita ym aku. Katanya die mintak tlg opismate die belikan cookies tu kat Amcorp Mall. (Aku sbnrnya xmintak tlg die pun, saja cte. Kongsi pengalaman ngidam masa ngandung ngan kawan2 baik kan?) Tapi, tub2x die nak tlg belikan dan siap kata

"Tak pe, aku belanja. Nanti bila aku ngidam, ko pulak belanja aku."

hehe...rezeki baby ade org nak belanja.

Malam tu dapatla aku 200 gram cookies tu. Nyum3x! Lega tekak dapat makan cookies.

(Kiri: From Saliza Kanan: From Rozita)

Petang isnin tu, sebenarnya aku mintak tlg dgn Saliza belikan cookies ni kat Alamanda. Yela, kat Puchong mana ade stall die. (hmm...kalo aku bukak stall Famous Amos ni kat IOI Mall Puchong agak2 laku x?)

Oleh kerana bz, Saliza only managed to pass to me this cookies yesterday after she come back from work. So, cookies ari selasa aku settle kan da. Ada yg ni. huhu...

Naik lg la sugar dalam darah aku. hihi... Xpe, 12 & 13 baru checkup. Dan lgi mkn manis2 ni. Yg ni pun Saliza belanja (100 gram). So, aku dapat 300 gram cookies free...Wee!

Nila die nilai sebuah persahabatan buat aku masa ngah pregnant ni. Tunggu turn2 lagi 9 kawan2 baik aku. Ayin, da confirmed tarikh sbg bakal pengantin. Zura & Saliza, coming soon nak engage. Alhamdulillah, masing2 da ketemu jodoh yg sesuai. Yg lain2 cam ne?

Guys! Pls update me on ur relationship current status...

3 komen:

Adjla Hafizin said...

wah,
bestnye dpt kwn baik cmtu..
nk mngidam femes ames gak la,,
hihihi.

Jard The Great said...

arghh.. ku blom sarapan lagi neh.. lapar plak.. mkn biskut pon takpe.. huhu..

FaNaQiLa said...

-adjla-
thanks for visiting. tula, i bernasib baik dpt kwn2 baik cenggitu. concern bila i ngidam. hehe...jom sama ngidam!

-jard-
mkn biskut cam tu pagi2 bole naik'n selera tau.

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com