HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Monday, October 31, 2011

Freebies: ACUVUE Trial Lenses

Salam 

Selamat memulakan minggu baru!

 Hari ini Mommy nk story sket pasal Freebies yg Mommy dapat ni.

Dua2 from ACUVUE

Sebelum ni Mommy pernah dapat 1 pair for 1 month disposable. SINI.
Yg sebelum ni pakai memang comfort cuma perlu berjaga2 sebab material yg diorg pakai sgt soft. Sememangnya perlu berhati2 bila pegang dan sentuh lense tu.

Ini, 1-day ACUVUE Moist. Mommy sedang pakai sekarang. Lama da simpan ni, Mommy redeem guna nama Papa.
Redeem kat Focus Point, Taipan USJ. Tapi Optician bertugas tidak peramah dan tak buat eye checking or screening pun. Too bad. Actually, Mommy nk redeem yg sama as previous redeem. 1-month disposable instead of 1-day disposable. Nak wat cm ne, Optician da bagi alasan 'no more' stock. Amik jela.

Mommy nk review sket. Yg ni punya.
Material sangat soft, a bit hard to handle. 
Bila, pakai now xbpe selesa la pulak. Rasa cm die xstick btl pada mata.
Since, this is no color version Mommy agak seram jugak la. Sebabnya kalo hilang dalam mata sebab dia xstick betul. Susah ooo nak cari. Actually, Mommy prefer lense yg ade color. Senang sket monitor. Nmpk di mata.

Ini? ACUVUE Advance Plus with Hydraclear. Bi-weekly (2-weeks disposable).

Sama cam sebelum ni, cuma 2 minggu. Mommy guess material sama gak. SOFT.

Xpe, we will wait and see k? Nnt Mommy review ek.

Now, still open for ACUVUE Trial Lense. Kalau berminat nk try cm Mommy, visit SINI dan isi form die k?

Selamat Mencuba!~

0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com