HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Wednesday, May 07, 2008

Aku yg Kini Sakit

Dalam kesakitan yg terlalu mendalam dan menusuk kalbu ni, aku tetiba teringat lagu ni...

".....And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?"
Nila lagu So Sick daripada NeYo. Aku kini macam sick dalam lagu ni. Sakitku bukan pada fizikal, tpi hatiku. Hatiku sakit, sakit teramat sgt. (Apa kena dgn aku ni?) Aduh! Pls don't screw up my life....Pls...
Sekarang aku teringat lagu ni plak...
"....And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so ...."
Hua!!! Aku nak nangis. Sorila kalo terlalu emosi. Start dari hari ni aku nak jadikan blog ni sebagai Diari la. Bole ke? Tolongla guys, nasihat aku yg sedang gila ini. Sakit aku ni sampai aku hilang selera. Nak makan xble. Wat keje rasa nak muntah. Pastu sik cirit je...
Aku Benci Kesakitan ini... Sentiasa menyerang aku dikala aku keseorangan... Aduh!

13 komen:

Princess Liyana said...

Janganla nangis cik Fanaqila. Kenapa bersedih hati? keseorangan?
I can be your shoulder to cry, if u need me. Dengar lagu2 sedih lagi bertambah sedih. Jangan dengar ek.

A t i Q a h said...

Ya, blog ini boleh saja dibuat diari. Nak buat masak lemak pun sedap. He.

tasikmerah said...

kau sungguh pandai mengaitkan cinta dgn ci***... kau sungguh kreatif...

rasa nak tarik hidung dia...

FaNaQiLa said...

-liyana-
xtau liyana npe hati ni bersedih...
tu yg lagi bersedih lagi nak dengar lagu sedih2.
da jadi lagu favourite da tau. huhu...

-atiqah-
okla camtu. jadi diari la skrg ye tiqah.

-tasikmerah-
aku mmg suka mengaitkan soal cinta ni dgn apa saja. seronok. ble dpt angan2 yg menarik. hehe.

KiMiE said...

SeNdiRi BiKiN..

FaNaQiLa said...

-kimie-
sendiri bikin ape syg?

diEla said...

what was happened to u actually dear? jangan terlalu ikut perasaan k.. as what princessliyana was always told me, "cheer up girl"..
:)

Princess Liyana said...

huhu. lagu2 sedih boleh jadi lagu favourite. setuju2.hihi. ye diela dearie, cheer up!takmo sedih2.uhuhu.kan cik fanaqila?

FaNaQiLa said...

ok2 my dear diela n liyana.
i will try to cheer up my self n my heart k?
pray for me. =D

B3rrY said...

Qila...
Kesakitan itu mmg terlalu sakit bg insan2 yg kecewa...
Boleh jer nak jdkan blog sebagai dairi..
bukan niat nak promot cerita peribadi tp sekadar mahukan nasihat dr rakan2...
berry pon wt blog kerana ingin luahkan aper yg di rasa....
Mengapa kita sbg perempuan sering di sakiti n di lukai????
Hakikatnyer lelaki tahu bahawa kita ani gol yg lemah

diEla said...

eh, macam mana la plak si anak pak nasran de menyelit kat sini? haha! dah takde keroje ke?

FaNaQiLa said...

-berry-
Ntahla berry. Fana pun xtau kenapa kita ni selalu disakiti. Xpela, da biasa. Sekarang ni Fana nak anggap yg kesakitan itu indah. Indah seperti Kenangan Terindah.

-diela-
anak pak nasran? sape? berry ke diela?

diEla said...

b3rry.. hehe.. saja mengusik dia :)
angan mare ha..

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com