HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Tuesday, December 22, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Haloo...
Semenjak, dua menjak, tiga menjak ni (pinjam ayat Nabil masa final Raja Lawak). Mak buyong ni suka sgt nak masuk macam2 contest dlm page blogger2 dari Malaysia. Especially yg relates with photo... Dan kali ni aku tertarik ngan contest ini!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Daripada Ezzan Yusop
Kindly visit her blog for more details..


Syarat-syaratnya adalah:

•create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

•upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.

•copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)

•this contest ends on 25th December 2009 instead of 31st December 2009
***************************************************
~Gambar yang di'contest'kan~

Gambar ini adalah kenangan sewaktu aku masih lagi bergelar tunangan orang. Gambar ini diambil selepas aku menghadiri majlis perkahwinan seorang sahabat di Teluk Intan. Posing sakan ngan baju kurung bergambar kat dalam Menara Condong ni. Wee!

Jadi jomla join....

0 komen:

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com