HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Tuesday, December 15, 2009

CONTEST: Pja,belikan saya souvenir Turki!!


Salam,

Pagi ni aku berniat nak join contest ni dari blog MerahJamboo milik Pja.


syarat-syarat.
1. Buat entri dgn tajuk yg sama atau tajuk pilihan hati;)

2. Letakkan banner dan link blog ini di entri kamu

3.Letakkan banner contest di side bar dan link ke blog ini(bukan entri ini)

3. letakkan gambar kamu bersama ibu. Gambar berdua ataupun collage seperti di bawah diterima. Bilangan gambar tidak menjadi isu, setiap blogger ( satu atau banyak gambar) dikira satu penyertaan.ie:suka hati nak letak berapa.

5. Di bawah gambar itu copy and paste ayat di bawah. Tokok tambah jika mahu.

terima kasih emak, keranamu aku di sini!

6. sila letakkan link entri kamu sahaja di shoutbox Pja

7.Lepas tu, kalau boleh uploadkan gambar kat slide bawah ni!(sori banyak songeh;p)

8.Tarikh tutup akan di umumkan kemudian hari, sesuka hati saya...heheheh ;p

Gambar yang aku ingin pertandingkan di Contest ni adalah gambar aku + Mama pada majlis perkahwinan aku Mei yg lalu.

This is me and my Mama!


~Terima Kasih Mama for everything that you've done for me, for us and our famili! Walaupun kita terpaksa menempuh segala macam dugaan & halangan tanpa Arwah Abah. Kerana Mama Along & Adik2 masih disini! Tahun depan Mama naik pangkat tau. Jadi 'Wan' ye, bukan 'nenek'! Muah! Love you. ~

p/s: jom la kita ramai2 join contest ni. mesti Pja rasa teruja nnt.

3 komen:

~pendekgemukbertompok.~ said...

thanks dear join contest ni!!
pink yeh...i loiikeee!!;)

xoxo
pja

FaNaQiLa said...

thanks to u to pja coz sudi jenguk blog i yg xseberapa ni..

(^_____^)

hazlina said...

sy mak kite jugak!!!kasih sayang ibu memang tiada tandingan..

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com