HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Tuesday, December 15, 2009

Tudung Giveaway CONTEST by Teratak Comel Lotte

Hi..
Hari ini, ati aku membuak2 nak masuk contest itu ini. Ni die lagi satu contest, anjuran "Teratak Comellotte".



Sebenarnya dh lama nak buat contest ni,tapi masa tak mengizinkan.bila tengok kawan2 buat contest rasa seronok pulak.so kawan2 sekalian marilah join contest "Tudung Giveaway Contest".nk buat model bertudung dh ramai sgt buat contest tu. Jadi kita buat lain, sila lampirkan gambar "Saat Percutian Indah Anda".

Syarat2 Penyertaan ialah:


•Mesti ada blog
•Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda
•Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
•Buat entri mengenai contest ini
•Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia

•Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira

•Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
•Tarikh tutup: 15/01/2010

Hadiah bakal diterima:

Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60
Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50
Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45

5 Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri so apa tunggu lg, jom join sekarang.


*****************************************************************************
"Saat Percutian Indah"
(Gambar yang menjadi pertaruhan)
Tempat: Kuantan, Pahang
Tahun: Mei 2009
Nota kaki: Gambar ini diambil ketika kami Honeymoon betul2 after getting married. Dan inilah gambar terakhir aku g bercuti sebabnya sekarang da jadi mak buyung. Jadinya, nk bercuti kemana-mana xbole. Tak tahu lagi bila next percutian indah aku. Tapi lepas ni bertiga!
Really miss that moment even xsampai ke luar negara. But all those memori sgt bermakna.

3 komen:

rien said...

ok dh check...good luck

rien said...

ok dh check...good luck

FaNaQiLa said...

thanks for checking. (^_____^)

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com