HaKiMi ♥ FaRHaNa ♥ FaMiLy

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers

♠ Jom Klik - Hadiah Buat Baby Aisy ♠

Wednesday, April 23, 2008

Jawatan Kosong (Kemasukan Segera Diperlukan)

TAWARAN KERJA

Minat dalam bidang PERTAHANAN? Bantu skuad negara dalam membanteras jenayah.
Syarat-syarat:

1. Bumiputra sahaja
2. Tidak Rabun Warna
3. Kelayakan Minimum SP
4. Berumur diantara 18-40 tahun

Kelebihan:

1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Kola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM150
6. Dobi RM60
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada 25 April 2008 di Jabatan Pertahanan Awam.

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari surat tawaran jawatan.

Jawatan:

1. Power Rangers

2. Kamen Riders

3. Ultraman

4. Sailormoon (wanita sahaja)




Ahaks! Waaaaacha!

20 komen:

tasikmerah said...

ala... gaban tak der la...

Salar said...

Warning! See Please Here

FaNaQiLa said...

-tasikmerah-
a'a..xdela. npe minat gaban ke? die hencem ke?

muhdzahari said...

xleh ke masuk sailormoon?
haih~ *kecewa..

Mohd Noor Hakimi said...

ceh..tasik merah..gaban tu aku tu..haha

missyizzati said...

saye cop power rangers kale ijau. ngee~~

azie said...

haha..sailormoon lah.boley guna kekuatan bulan, utk menghukummu!huhu..
disamping itu bole memakai skirt yg pendek dan rambut yg panjang..

Princess Liyana said...

huhu.Sayapun mahu jadi sailormoon..Rambut yg panjang mengurai dan sexy.uhuhu

FaNaQiLa said...

Waa...!!!
Apakah ini? Kenapa ramai sgt nak memohon jawatan Sailormoon? Bagaimana dgn jawatan kamen riders, power rangers & ultraman? Msih byk kekosongan ni..
Silakan kepada sesiapa yg berminat. Permohonan masih dibuka.
Ihiks!!

fiza said...

hi...thanks for ur comment at my blog. hope strong to faces all da things happen in life ok. sy dh cop jd sailormoon...tp mau tukar imej sket. tangan panjang,pakai tudung...ehhehe...seluar track jerla...hehehe...senang nak melawan musoh

azie said...

yg lain untuk jantan2 je..spongebob takde ke???kalau ade, i nak apply.

Princess Liyana said...

Tidak mahu,tidak mahu jawatan lain. Mau sailormoon sahaja:p
(hentak2 kaki macam budak kecik tak dapat ice-cream):p

FaNaQiLa said...

-fiza-
wah!!nak jdi sailormoon versi Malaya ye? bagus. ade matlamat.

-azie-
spongebob? mmm... lembut sgtla. pyh nak bwk perang. nnt die hilang. elok2 perang ble jd damai, nnt spongebob yg akan wat huru-hara.
Maaf, jawatan tersebut tidak ditawarkan buat masa ini.

-liyana-
ok2, liyana ble apply jawatan sailormoon tu. jgn lupa anta resume or CV k? gudluck!

KiMiE said...

Gaban camne citer?huhu
nak pencenla jadi gaban

FaNaQiLa said...

-kimie-
Gaban? Jawatan tu blm ade kekosongan. en gabanla da jd gaban xpayahla apply lg. bgi peluang pada yg len jd superhero. ok?

Princess Liyana said...

Resume akan dihantar:)uhuhu. Thanks!

musafir said...

Ha ha ha....nak kerja ni...
ala..boleh la..

tiung said...

saya tiungman..lol

tasikmerah said...

hakimi,
kerana dirimulah aku minat gaban.. heheheh...

FaNaQiLa said...

-liyana-
liyana, bila resume sampai i akan review n shortlisted sape yg sesuai. if xberjaya, jgn hampa. cuba lagi tahun depan k?

-musafir-
nak jugak ke musafir? camne ek? sanggup x tukar jantina? nak kene pakai short skirt nnt ni. rambut pun kene bela sampai pinggang atau lebih. da ade ciri2 tu ke skrg?

-tiung-
tiungman? maafla, jawatan tu blm dikomersial kan lagi. mungkin andalah tiungman pertama dan terakhir di Malaysia.

-tasikmerah-
awk minah gaban? jgnla, gaban i punya. i xnk kongsi2. ihiks! (bunyi tercekik)

♠ Aku & Cinta ♠

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
 

Blog Template by YummyLolly.com